Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO

Izvor: B92, 27.Maj.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO

Beograd -- Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, a izvor eksplozije je bio u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina.

Kako kažu stanari obližnjih zgrada za B92.net, od siline detonacije su se zatresli prozori, a udar se osetio sve do Brankovog mosta.

Kako saznaje B92.net, eksplozija se dogodila u objektu na adresi Bulevar Mihajla Pupina 8.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da u eksploziji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo povređenih, da je uviđaj u toku, kao i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrđeni.

Prema informacijama sa lica mesta, eksplozija se dogodila iza "Ju biznis centra", u blizini parkinga, tehničkog pregleda i servisa i tepih centra. Na licu mesta su policija i vatrogasne ekipe, a okupilo se i dvadesetak građana.

Kako je rečeno za B92.net, prvo je odjeknula veoma snažna detonacija, a zatim se video dim, koji se nadvio nad "Crvenkapom".

Zasad se ne zna šta se tačno dogodilo.

Građani na društvenim mrežama navode da se eksplozija čula i u drugim delovima grada.

Snimke sa lica mesta su za B92.net ustupili očevici:

MESTO GDE JE ODJEKNULA EKSPLOZIJA:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.