Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminkaju okolinu Andrićevog venca uoči Vučićeve zakletve

U Pionirskom parku koji se nalazi pred zgradom predsedništva na Andrićevom vencu u toku su radovi. Naime, radnici beogradskih komunalnih službi ulepšavaju park kroz koji će u sredu prošetati Aleksandar Vučić na putu do predsedničke kancelarije.

Izvor: N1

Radnici "Zelenila" kose travu, seku suvo lišće, čiste fontanu, dok majstori "Beograd puta" asfaltiraju pešačku stazu. Takođe, u toku je i farbanje bandera za rasvetu, dok su ljuljaške već ofarbane. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Većina građana koje je N1 zatekao u parku misle da službe sređuju park samo zbog Aleksandra Vučića i da je park bilo neophodno renovirati ranije. U jednom trenutku parkom je prošao i Nikola Selaković, koji će biti generalni sekretar predsednika države.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.