Smenjen direktor Agencije za privatizaciju

Izvor: NTV.rs, 07.Okt.2015, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen direktor Agencije za privatizaciju

BEOGRAD – Direktor Agencije za privatizaciju Ljubomir Šubara smenjen je sa te pozicije na sednici vlade, saznaje „Kurir“.
Šubara je zapravo udaljen sa mesta direktora do okoncanja procesa o razlozima razrešenja, a odluka se donosi na predlog ministarstva o čemu treba da odluči vlada, navodi list i dodaje da je funkciju direktora preuzeo predsednik Upravnog odbora agencije.
Šubara je za list rekao da ga o smeni još niko nije zvanično obavestio, ali da su mu u privatnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << razgovoru rekli da je smenjen.
„Nisam dobio nikakav papir. Neki kažu da sam udaljen, neki da sam smenjen, a ja o tome još ne znam ništa. Ne znam šta se desilo, ne bih mogao da komentarišem bilo šta“, rekao je Šubara.
Šubara je, prema pisanju medija, proteklih meseci imao velike nesuglasice sa ministrom privrede Željkom Serticem.
Najveći kamen spoticanja njih dvojice bio je razmimoilaženje o tome na koji način će biti prodata preduzeća u restrukturiranju, narocito BIP, piše „Kurir“.
Pojedini mediji pisali su da Šubara i Sertić ne razgovaraju, kao i da je Šubari zabranjen ulazak u Ministarstvo privrede.
Medutim, njih dvojica se o tome nikada nisu javno oglašavali, ali je Sertić izjavio da je nezadovoljan radom Agencije za privatizaciju zbog neažurnog odnosa prema potencijalnim investitorima, dodaje beogradski list.
Tanjug
07 Oktobar 2015 07:20
Foto Tanjug, O. Toskić/ arhiva

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada: Udaljen direktor Agencije za privatizaciju

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2015

Vlada Srbije smenila je Ljubomira Šubaru sa mesta direktora Agencije za privatizaciju, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku"...Kako se navodi, Vlada je "udaljila" Šubaru sa dužnosti direktora "do okončanja postupka za utvrđivanje postojanja razloga za razrešenje direktora Agencije za...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Smijenjen direktor Agencije za privatizaciju Srbije

Izvor: Capital.ba, 07.Okt.2015

BEOGRAD, Direktor Agencije za privatizaciju Srbije Ljubomir Šubara smijenjen je sa te pozicije na sjednici vlade, saznaje „Kurir“. Šubara je zapravo udaljen sa mjesta direktora do okončanja procesa o razlozima razrješenja, a odluka se donosi na prijedlog ministarstva o čemu treba da odluči...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.