Smenili nepostojećeg direktora

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2014, 06:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenili nepostojećeg direktora

Vlada Srbije je na svečanoj sednici u Nišu pre neki dan smenila sedam direktora državnih preduzeća, međutim, jedno ime je skrenulo pažnju zaštitniku građana Saši Jankoviću. Zaštitnik građana je upozorio da je na svečanoj sednici vlade smenjen direktor Direktorata civilnog vazduhoplovstva Milan Živanović koji to zapravo nije bio!

Otišao pre smene: Milan Živanović

 

"V.d. status mu je istekao po sili zakona pre 10 dana", napisao je Janković >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na svom Tviter profilu.

On je dodao da je o ovome pokrenuo postupak kontrole pre nekoliko meseci.

"Upravni odbor ćuti o nezakonitom direktorovanju", naveo je Saša Janković.

Pored Živanovića, na istoj sednici smenjen je i direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević koji je nedavno uhapšen u aferi sa popustima kompaniji Vizer. Smenjen je i direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović, čelnik Diposa Kostadin Popović, Branimir Božović iz Državne lutrije Srbije, te Marko Ćulibrk iz Dunav osiguranja, čije ime je nedavno dospelo u javnost zbog navodno enormnog trošenja novca na poslovne reprezentacije.

 

Bez funkcije je ostao i Stojadin Jovanović iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Smenili nepostojećeg direktora

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jul.2014

Vlada Srbije je na svečanoj sednici u Nišu pre neki dan smenila sedam direktora državnih preduzeća, međutim, jedno ime je skrenulo pažnju zaštitniku građana Saši Jankoviću...Zaštitnik građana je upozorio da je na svečanoj sednici vlade smenjen direktor Direktorata civilnog vazduhoplovstva...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.