Smak svijeta za 19 dana: 6 asteroida udara u Zemlju? (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smak svijeta za 19 dana: 6 asteroida udara u Zemlju? (VIDEO)

Teoretičari zavjera tvrde da će šest ogromnih asteroida, koji se kreću prema Zemlji, udariti između 21. i 28, a najvjerovatnije 23. septembra.

Pristalice ovih ideja smatraju da će svemirska stijena promjera 2,5 kilometara udariti u Portoriko, a to bi po nekim pravilima moralo prouzrokovati kataklizmu svjetskih razmjera.

Oni čak tvrde da su dokaze za to pronašli i u Bibliji, odnosno biblijskom kodu.

U "prilog" tome ide činjenica što se taj datum poklapa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << s jednim od "krvavih mjeseci", četvrtim koji se dogodio u posljednjih godinu i po dana.

Izvjesni Efrain Rodrigez, jedan od samozvanih proroka, kaže da je poslao upozorenje na adresu NASA nakon što ga je "pogodila" poruka direktno od Boga.

NASA se po pravilu oglašava kad god su u pitanju crne prognoze koje su vezane za kataklizme iz svemira, kako bi smirila one koji vjeruju u samozvane proroke.

No, sada se oglasio Pol Čodas, voditelj NASA-inog progama za objekte u blizini Zemlje, koja bi nas u nekom trenutku mogli ugroziti.

"Ne postoje dokazi da se asteroid ili bilo koje drugo nebesko tijelo nalaze na putanji udara u Zemlju", rekao je odlučno.

Ukoliko baš želite vidjeti kako izgleda prognoza "proroka" Rodrigeza, koji nakon udara asteroida "vidi" cunamije i potrese, pogledajte film u nastavku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.