Slučajevi silovanja dece potresaju RS

Izvor: Mondo, 15.Avg.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajevi silovanja dece potresaju RS

Okružno tužilaštvo Banjaluka predložilo je pritvor protiv M.A. (58) iz Prnjavora zbog sumnje da je silovao sedmogodišnju devojčicu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

Iz Okružnog tužilaštva su naveli da se ovo jelo počinjeno 13. avgusta ove godine. Kako saznaju "Nezavisne novine", M.A. je u krvnom srodstvu sa žrtvom.

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka stavio je predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva osumnjičenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postojanja osnovane bojazni da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svedoke, zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično delo.

Takođe, Prijedorčanin D.M (42) osumnjičen je da je šest godina silovao svoju sada 17-godišnju kćerku, zbog čega je banjalučko Okružno tužilaštvo zatražilo od nadležnog suda da mu se odredi pritvor.

Osumnjičeni je devojčicu, kako je potvrđeno "Nezavisnim", silovao od 2008.  do 2014. godine, što pokazuje da je njegova kćerka imala svega 11 godina kada je s njom prvi put stupio u seksualni odnos.

Opširnije na mondo.ba.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.