Slobodan Radulović sleteo na beogradski aerodrom

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Radulović sleteo na beogradski aerodrom

Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović sleteo je danas popodne na beogradski aerodrom Nikola Tesla odakle se očekuje njegov dolazak u beogradsku policiju.

Radulović je doleteo redovnom linijom iz Moskve za Beograd, javlja Beta.

Radulović je prevezen u policijsku stanicu u ulici 29. novembra, gde će biti izvršena identifikacija, nakon čega će biti prebačen u Specijalni sud.

Radulović je bio u jednom od tri blindirana autobomila koja su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 13.30 ušli u dvorište policijske stanice.

Bivši direktor C marketa se krio u Španiji od kako je u Srbiji počela istraga protiv takozvane "stečajne mafije" 2006. godine.

On je u tom postupku prošle godine pred Specijalnim sudom u Beogradu osudjen zbog zloupotreba prilikom prodaje C marketa.

Pročitajte još SAZNAJEMO Radulović stiže iz Južne Amerike SVEDOK PROTIV MIŠKOVIĆA Radulović rešio da se preda Radulović u pregovorima za vraćanje u Srbiju Radulović se traži i zbog preprodaje kopije "Nivea" proizvoda

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo: Pritvor za Radulovića

Izvor: Studio B, 12.Apr.2014

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je da se bivšem direktoru "C marketa" Slobodanu Raduloviću odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i petogodišnje zatvorske kazne na koju je osuđen...Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević rekao je Tanjugu da je Tužilaštvo predložilo...

Nastavak na Studio B...

Slobodan Radulović sleteo u Beograd

Izvor: RTS, 12.Apr.2014

Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović sleteo je danas popodne na beogradski aerodrom Nikola Tesla odakle se očekuje njegov dolazak u beogradsku policiju, preneli su mediji. ..Radulović je doleteo redovnom linijom iz Moskve za Beograd.  Bivši direktor C marketa se krio u Španiji od kako je...

Nastavak na RTS...

Slobodan Radulović doleteo redovnom linijom iz Moskve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2014

Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović sleteo je danas popodne na beogradski aerodrom Nikola Tesla odakle se očekuje njegov dolazak u beogradsku policiju, preneli su mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Slobodan Radulović se predao, doleteo redovnom linijom iz Moskve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2014

Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović, koji je danas stigao u Beograd posle osmogodišnjeg bekstva, priveden je u Specijalni sud gde će ga saslušati krivično vanpretresno veće povodom određivanja pritvora, rekla je Tanjugu portparol suda Dušica Ristić.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.