Slike i priče sa Kilimandžara!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slike i priče sa Kilimandžara!

Knjiga obiluje fotografijama mesta koja su trojica autora obišli za sedam dana

BEOGRAD - Teško i nezaboravno putovanje.

U Rimskoj sali u Biblioteci grada Beograda sinoć je predstavljen putopis Denisa Ibišbegovića, Zorana Vesića i Nenada Dikića „Teško putovanje na Kilimandžaro“. Knjiga obiluje fotografijama mesta koja su njih trojica obišli za sedam dana.

- Popeti se na Kilimandžaro bilo je izuzetno teško, međutim, trenutak kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smo se popeli na sam vrh Kilimandžara za nas ima neprocenjivu vrednost - istakao je Vesić za Kurir i dodao da im je želja da kroz tekst i fotografije čitaocima približe deo prirode ove afričke planine, visoke 5.895 metara.

Ovo je, inače, njihova treća knjiga, a druga koja se bavi planinama. Neće je biti u slobodnoj prodaji, ali svi zainteresovani mogu je kupiti ukoliko se obrate Planinarskom savezu Srbije.

(J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.