Slikao se sa legendom, a onda napisao: Ljudi, pomagajte, ko je ovaj čovek?!

Izvor: B92, 19.Jan.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slikao se sa legendom, a onda napisao: "Ljudi, pomagajte, ko je ovaj čovek?!"

Kada je Džejms Malkom, dvadesetjednogodišnji momak sa Novog Zelanda podelio fotografiju sa aerodroma nije ni slutio koliko će postati viralna.

Malkom je čekao da se ukrca u avion u Velingtonu, a u čekaonici se našao i "čovek u crnom“ sa kojim su svi želeli da se fotografišu.

U pitanju je bio Nik Kejv, a pošto Malkom nije imao pojma ko je to i on se slikao sa njim, a onda objavio sliku na Tviteru.

“Možete li mi reći ko je ovaj čovek? Svi se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slikaju sa njim, pa nisam želeo da se osetim izostavljeno“, napisao je.

Korisnici interneta su doslovo "poludeli“, pa su mnogi bili uvređeni što nije znao ko je Nik Kejv.

“Nik Kejv je umetnik, a ne zvezda“, bio je jedan od besnih komentara, dok je drugi izjavio da će Malkoma zbog ovog neznanja blokirati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.