Slikala gole selfije tokom vožnje: Od svih automobila našla je u koji će da udari

Izvor: B92, 28.Okt.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slikala gole selfije tokom vožnje: Od svih automobila našla je u koji će da udari

Miranda Rader htela je da dečku pošalje provokativni selfi preko Snepčeta, ali se zabila u policijski automobil ispred sebe. Srećom, niko nije povređen, a devojku su uhapsili.

Selfiji su u mnogim krajevima sveta ljude doveli u opasne situacije, a poslednja u nizu je devetnaestogodišnja Miranda Rader koja se zabila u zaustavljeni policijski automobil dok se fotografisala za svog dečka.

Iz policije kažu da je devojka pokušavala da obuče košulju dok joj je policajac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilazilo.

“Pitao sam je zašto nije obučena dok vozi, pa mi je tada rekla da je slala fotografiju preno Snepčeta dok je bila na crvenom“, napisao je policajac u prijavi.

On navodi da se u automobilu nalazila i otvorena flaša vina. Srećom, niko nije povređen jer se studentkinji aktivirao vazdušni jastuk.

Puštena je iz policije uz kauciju od 2.000 dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dok se slikala gola u kolima, uspela je da udari u policiju i onda je nastao haos (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016

Miranda Kaj Rader (20)  iz Teksasa je uhapšena nakon što je udarila u policijski automobil dok je pokušavala da napravi  selfi u toplesu. ..Kada je udarila u policijska kola brzo je navukla majicu i odmah je priznala šta joj je odvuklo pažnju. Slikala je selfi da bi ga u Snepčetu poslala svom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.