Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2017, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupštine grada danas vanredno o novoj banjalučkoj toplani

BANJALUKA - Osnivanje "Eko-toplane" Banjaluka glavna je tema današnje vanredne sjednice Skupštine grada. Odbornici će razmatrati set odluka u vezi s osnivanjem nove toplane.

Gradonačelnik Igor Radojičić ranije je istakao da je sve spremno za početak radova na novom postrojenju toplane. Kako je rekao, stvorene su tri vrste uslova: finansijski, tehnički i pravni.

"Pravne uslove treba da kompletira Skupština grada usvajanjem nekoliko odluka na vanrednoj sjednici", kazao je Radojičić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Radojičić: Stvoreni uslovi da se uđe u gradnju nove toplane

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2017

BANJALUKA - U toku je vanredna sjednice Skupštine grada, gdje se pred odbornicima nalazi odluka o najvećem gradskom komunalnom finansijskom problemu, o izgradnji nove "Eko-toplane"..."Gradska administracija je ponudila rješenje koje sa dnevnog reda treba da skine problem koji grad pritiska više od...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.