Skupština završila raspravu po amandmanima

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština završila raspravu po amandmanima

Poslanici Skupštine Srbije završili su večeras raspravu po amandmanima na set ekonomskih zakona, koja je trajala više od 10 sati.

Poslanici su raspravljali o amandmanima na zakone o posebnim uslovima prodaje određenih nepokretnosti u svojini Republike Srbije, izmenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama, Zakona o javnom dugu, Zakona o Registru zaposlenih, izabranih, imenovanih, postavljenih i angažovanih lica kod korisnika javnih sredstava, Zakonu o rokovima izmirenja novčanih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << obaveza u komercijalnim transakcijama i Zakonu o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru.

Poslanici opozicije tražili su da se Zakonom o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru obuhvate i javna preduzeća, ali je taj predlog odbijen.

Rasprava o amandmanima protekla je u atmosferi međusobnih optužbi vlasti i opozicije.

Nastavak sednice parlamenta zakazan je za sutra u 10.00, a poslanici će raspravljati po amandmanima na set zakona o saobraćaju i nekoliko zakona o obrazovanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.