Skuplje cene lokala u Beogradu

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplje cene lokala u Beogradu

Odbornici Skupštine grada Beograda odlučili su na današnjoj sednici da povećaju cenu zakupa lokala u vlasništvu grada.

Foto: Mondo Marko Čavić Ni tržni centar “Lupus“ kriza nije zaobišla.

Odbornici su po završetku ove, započeli i novu sednicu koja je zatvorena za javnost, a na kojoj će raspravljati o postupanju u ratnom i vanrednom stanju na teritoriji grada Beograda.

Odbornici su usvojili i Predlog Strategije za uvođenje i razvoj finansijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upravljanja i kontrole u gradu Beogradu, kao i nekoliko planova generalne regulacije.

Odbornici Skupstine grada usvojili su i Predlog odluke o uslovima i načinu raspolaganja stanovima izgrađenim prema projektu izgradnje 1.100 stanova u Beogradu.

Razrešeni su i imenovani direktori i v.d. direktori u jednom broju ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, članovi upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeca i ustanova, kao i članovi skolskih odbora.

Na današnjoj sednici odlučeno je i da će se most Zemun-Borča zvati Pupinov most.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.