Ski-karte jeftinije na internetu

Izvor: B92, 21.Nov.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ski-karte jeftinije na internetu

Skijališta Srbije su najavila danas da su za prestojeću skijašku sezonu obezbedila popust od 10 odsto za kupovinu ski karata putem web shopa.

Foto: Skistar Trysil / Flickr.com

Prodaja ski karata preko web shopa će početi sutra i trajaće do 28. novembra, a tokom ovog perioda kupovina je moguća i putem platnih kartica.

Svi oni koji ostvare popust na taj način, svoje karte mogu da preuzmu u nedelji posle sajma Expo-zim, a najkasnije dan pred početak skijanja.

Naručene ski karte, skijaši i borderi mogu da preuzmu u ski centrima ili u Beogradu u prodavnici "Beosport" u Sava Centru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ski pas jeftiniji onlajn

Izvor: Radio 021, 21.Nov.2014

Skijališta Srbije su najavila danas da su za prestojeću skijašku sezonu obezbedila popust od 10 odsto za kupovinu ski karata putem web shopa...Prodaja ski karata preko veb šopa će početi sutra i trajaće do 28. novembra, a tokom ovog perioda kupovina je moguća i putem platnih kartica...Svi oni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.