Singl devojke znaju zasto Pogledajte ove crteze i uzivajte u samoci

Izvor: medio.rs, 12.Feb.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Singl devojke znaju zasto Pogledajte ove crteze i uzivajte u samoci

U svetu društvenih mreža gde vas slike idiličnih parova zaskaču sa svih strana, jedna umetnica je napravila crteže singl žena koje su potpuno zadovoljne što žive same.

Crteži Meksikanke Idalije Kandelas se zovu "Postmoderna usamljenost" i opisuju njen život bez partnera u Meksiko Sitiju.

Ono što je sjajno u vezi s ovim malim umetničkim delima je što na njima nisu predstavljene scene iz razuzdanog noćnog života i neobaveznog seksa. Radi se o jednostavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prizorima koje svaka žena koja je sama doživljava svakodnevno.

- Tema usamljenosti dominira mojim crtežima. Volim što prikazujem žene koje opstaju u samoći, ali ne pate. One nisu depresivne i ne plaču - rekla je Idalija.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.