Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Singapur nudi obrok za 2 miliona dolara

Singapurski restoran “Ce La Vi” udružio se s ruskom kompanijom “World of Diamonds” u kreiranju ponude koja se promoviše kao “najskuplje gastronomsko iskustvo na svijetu”.

Samo dva “srećna” gurmana imaće šansu da jedu po ceni od dva miliona dolara, a restoran i ruska kompanija će sami odabrati par.

Obrok će trajati osam sati, a prethodiće mu 45-minutna vožnja helikopterom nad Singapurom i potom Rolls Royce automobilom do jahte na privatno luksuzno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << krstarenje.

Jahta će ih transportovati do Ce La Vi restorana koji se nalazi na vrhu Marina Bay Sands Hotela.

Par će biti okružen aranžmanima sačinjenim od 10.000 ruža i ješće dijamantskim štapićima u koje su ugravirana njihova imena.

Obrok će se sastojati od 18 jela sa nekim od najskupljih sastojaka – kavijarom, golubijim mesom i vinima svetske klase od kojih su neka zrela 55 godina.

U ponoć će par dobiti jedinstvenu prezentaciju “Džejn Simur” prstena sa “Fancy Vivid Blue” dijamantom od 2,08 karata od 18-karatnog roze zlata i platine, vrijednog dva miliona dolara.

(Newser)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Najskuplje gastronomsko iskustvo na svijetu za 2 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2016, 08:42

Singapurski restoran “Ce La Vi” udružio se s ruskom kompanijom “World of Diamonds” u kreiranju ponude koja se promoviše kao “najskuplje gastronomsko iskustvo na svijetu”...Samo dva “srećna” gurmana imaće šansu da objeduju po cijeni od dva miliona dolara, a restoran i ruska kompanija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.