Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva želi da ostane u PSŽ-u

Kapiten fudbalera Pari Sen Žermena Tijago Silva izrazio je želju da ostane u tom timu i poslije završetka ove sezone, kada mu ističe ugovor.

Silvin ostanak u Parizu neizvjestan jer se pravi totalna rekonstrukcija igračkog kadra, a Brazilac sa 12 miliona evra godišnje ima ubjedljivo najviša primanja, ali i 32 godine, što nije po ukusu uprave kluba.

"Klub i ja nismo donijeli odluku, moramo da pričamo. Pregovarali smo u maju, poslije toga je sve stalo i ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << razlog toga. Srećan sam u PSŽ-u, želim da ostanem i produžim ugovor. Razgovaraću sa predsjednikom da vidim kakva mi je budućnost", rekao je Silva, a prenosi Parizijen.

Silva neće morati da brine za nastavak karijere, posebno što će biti slobodan na tržištu, a u redu već sada stoje Juventus i njegov bivši klub Milan.

Upravo njegovi zastupnici nagovaraju Silvu da potpiše predugovor sa Juventusom već u decembru, ali se sjajnom štoperu ne žuri sa odlaskom iz tima čiji je član četiri godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.