Silovala ga obožavateljka?!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovala ga obožavateljka?!

Glumac tvrdi da se silovanje dogodilo početkom godine i da ga nije prijavio.

Foto: AP/Andrew Medichini

Šaja Labaf (28) ispričao je da ga je silovala neimenovana obožavateljka tokom njegovog petodnevnog performansa u jednoj galeriji u Los Anđelesu.

Šaja je tada sedeo u jednoj maloj prostoriji sa kesom na glavi i ćutao, a obožavatelji i radoznalci su mogli da uđu i provedu neko vreme nasamo sa njim.

On tvrdi da je jedna obožavateljka odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << po ulasku skinula odeću i skočila na njega, a da je on "zbog performansa" morao da ćuti.

"Imala je bič i počela je da me udara po nogama. Bila je gola, strgla je odeću sa mene i silovala me. Njen dečko je čekao ispred u redu, ne sluteći šta se dešava."

Glumac nije objasnio zašto nije zaustavio niti prijavio napad raspomamljene žene, čiji identitet nije otkrio.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.