Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2017, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sibirska kraljica: Albino djevojčica nova internet senzacija

Nariyana, osmogodišnja djevojčica sa Sibira zbog svog neobičnog izgleda privlači pažnju gdje god se pojavi, pa su ju tako zapazile i modne agencije širom svijeta.

Nariyana je albino djevojčica koja je dobila nadimak "Sibirska krajica" zbog svog izrazito bijelog tena i bijele kose.

"Ona je najneobičnija osoba koju sam upoznao. Nevjerovatno je fotogenična i satima može da pozira" rekao je fotograf Vadim Rufo za Nariyanu.

Njena majka, Elena, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je ona jedina albino djevojčica u porodici.

"Već imamo mnogo ponuda od modnih agencija širom svijeta, ali ja ne želim da ona počne da radi ovako rano, još je mlada. Kada odraste, odlučiće sama"- rekla je Nariyanina majka, prenosi portal siberiantimes.com

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.