Seve, koga voliš? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve, koga voliš? (VIDEO)

Hrvatska pevačica je na svom Instagramu objavila video u kojem nekoliko puta snimatelju šapuće da ga voli. O kome se radi?

Severina se tokom kratkog snimka umiljava snimatelju, dodiruje usne i  šapuće mu da ga voli.

Da bi sve bilo još zanimljivije, Severina je iznad videa napisala "Uvijek nam fale te dvije slatke rijeci male #volimte#volimstosevolimo#ljubavseljubavljuvraca".

Uvijek nam fale te dvije slatke rijeci male #volimte #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << #onceuponatime #museum #puntadelladogana #venezia #coat #alexandermcqueen #sunglasses #cheriffsherry

A video posted by Severina Vučković (@severina) on Dec 12, 2014 at 2:58am PST

Pevačica je jako aktivna na društvenim mrežama, pa smo mogli da ispratimo i kako su tekle pripreme za njen koncert u Varaždinu, ali i da ranije saznamo u kojoj seksi kombinaciji će se Seve pojaviti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.