Šestoro povređenih u sudaru kod mesta Maglič

Izvor: NTV.rs, 02.Avg.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro povređenih u sudaru kod mesta Maglič

KRALJEVO – Šest osoba je povređeno u sudaru autobusa novopazarskih registarskih tablica i putničkog automobil nemačkih tablica kod Magliča jutros oko šest časova.
Prema izveštaju dopisnika RTS-a, među povređenima je vozač autobusa i pet osoba iz putničkog automobila. Svi oni su prevezeni u kraljevačku bolnicu.
Na deonici puta od Kraljeva do Ušća, kod Magliča, u međuvremenu je normalizovan saobraćaj, koji je od jutros bio potpuno obustavljen zbog pomenute nesreće, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << saopštili su Putevi Srbije.
Saobraćaj se sada odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.
Tanjug 02 Avgust 2015 10:43
Foto TANJUG/O. Toskić, ilustracija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro povređenih u sudaru kod Magliča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2015

Šest osoba je povređeno u sudaru autobusa novopazarskih registarskih tablica i putničkog automobil nemačkih tablica kod Magliča jutros oko šest časova...Prema izveštaju dopisnika RTS-a, među povređenima je vozač autobusa i pet osoba iz putničkog automobila. Svi oni su prevezeni u kraljevačku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šestoro povređenih u sudaru kod mesta Maglič

Izvor: Studio B, 02.Avg.2015

Šest osoba je povređeno u sudaru autobusa novopazarskih registarskih tablica i putničkog automobila nemačkih tablica kod Magliča. ..Doktor Opšte bolnice u Kraljevu Ivica Zarev rekao je da je jedna žena najteže povređena i da se lekari bore za njen život. Prema njegovim rečima, među povređenima...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.