Šest predloga za ukusnu večeru koja ne goji

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest predloga za ukusnu večeru koja ne goji

Iako je večera obrok koji najviše stvara višak kilograma, uz nekoliko predloga i malih trikova možete napraviti niskokaloričnu i ukusnu večeru.

Probajte ova zdrava jela koja će vam pomoći u detoksikaciji i gubitku kilograma. Takođe, beli luk, bosiljak i sok od limuna su odlični za poboljšanje ukusa svih jela.

Ispecite file (120 g) u teflonskom tiganju na malo maslinovog ulja. Servirajte sa kuvanim krompirom ili boranijom.

120 g kuvane piletine pomešajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa zelenom salatom, krastavcima, kukuruzom, sokom od limuna, maslinovim uljem i (po želji) začinskim uljem.

Ispecite omlet od tri belanca i kašike nemasnog kravljeg sira. Servirajte sa sezonskom salatom.

Isecite luk, zatim dodajte paradajz i tunjevinu. Dodajte oprani pirinač i dovoljno vode da se polako kuva. Servirajte uz zelenu salatu ili salatu od kupusa.

Nemasni kremasti sir namažite na dvopek ili integralni hleb. Premazani tost možete jesti sa salatom od zelenog lisnatog povrća, začinjenom sa malo maslinovog ulja i jabukovim sirćetom.

Skuvajte špagete u slanoj vodi i procedite ih. Pomešajte špagete sa sosom od paradajza, belim i crvenim lukom. Spremljene špagete pospite parmezanom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.