Sest-nacina-da-budete-srecni-iako-ste-sami

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sest-nacina-da-budete-srecni-iako-ste-sami

Da li ste i vi od onih kojima teško pada kada ostanu sami? Mislite li da je kraj sveta ako vas je partner ostavio? Ako je tako, sledećih šest saveta će vam pomoći da shvatite zašto je stvarno nekad dobro da ostanete sami.

Teško je ne biti ljubomoran i ne zavideti rodbini i prijateljima koji su u srećnim vezama, dok ste vi sami. Sigurno vam se ponekad i učini da ste vi jedini na svetu bez partnera i ljubavi. Naravno, i sami znate da to nije istina. Postoji još mnogo žena >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koje su same kao i vi i koje čekaju “pravu” osobu. Ne zavidite nikome, jer je zavist ružan osećaj koji ni vama lično neće doneti ništa dobro, piše Mini magazin.

Imati slobodu da radite šta hoćete i kada hoćete ponekad je pravi luksuz. Kada niste u vezi, možete da planirate svoje slobodno vreme kako to vama odgovara. Ne morate se prilagođavati nikome. Ali opet, lepo bi bilo i da to slobodno vreme provedete s nekim koga volite i ko vas čini srećnom. Bez obzira na to šta će biti  sutra, sada se potrudite da uživate u slobodi, jer ona sigurno neće trajati zauvek.

Sada je idealno vreme da uradite nešto samo za sebe. Preuredite stan onako kako se vama najviše dopada, štedite novac za putovanje s prijateljicama, posetite kozmetičarku ili promenite frizuru. Ma, toliko je mnogo stvari, a tako malo vremena!

Da li ste nekada poželeli da se bavite nečim, ali vas je “on” uvek sputavao? Sada je vreme da krenete sa nečim novim, drugačijim, nečim što će vas ispuniti i učiniti srećnom. Upišite kurs stranog jezika, krenite na ples ili naučite da svirate gitaru.

Život je sada i ovde. Prestanite da razmišljate o onome šta je bilo ili će biti. Ne “patite” za vezom već uživajte u slobodi koju trenutno imate. Često se desi da upravo kada prestanemo nešto žarko da želimo, to nam se i ostvari. Dok se to ne desi, budite srećni i zahvalni na ovome što sada imate.

Imati sposobnost da prepoznate “pravi” trenutak velika je stvar. Za sve u životu postoji pravo vreme. Vreme vam je potrebno da biste se svideli nekome ili on vama. Ono je neophodno da bi vam se razvila iskrena osećanja. Potrebno je da biste pronašli pravu osobu za sebe i uživali s njom. Zato, ne žurite! Naučite da se ništa ne dešava preko noći i da za pravu ljubav treba mnogo strpljenja i vremena.

Izvor: novimagazin.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.