Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešir od slame je ljetni “must have” (FOTO)

Bez obzira na trendove, oni su uvijek poželjni preko ljeta. Ne samo da će vašem outfitu dodati dozu ležernosti, već će zaštititi vašu kožu i kosu od sunca.

Postoji mnogo opcija slamnatih šešira. Panama šešir, šešir od slame kaubojskog stila, damski šlamnati šeišri sa velikim obodom…

Panama i fedora šeširi su sjajan izbor za dane u gradu, naglašavaju ležerni stil i za tren će donijeti morsku atmosferu, čak i u velikom gradu.

Možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odabrati šešir i u bijeloj boji, a trendovi kažu da je poželjno igrati se sa trakama na šeširu u jarkim bojama.

Šešir je veoma zahvalan modni dodatak jer ga u samo par poteza možete transformirati tako što ćete dodati tanki šal ili svilenu maramu.

Poigrajte se cvjetovima, broševima i ukrasite svoje šešire prema svom ukusu… Potražite šešir koji najbolje pristaje vašem stilu i uživajte u ljetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.