Šešelju nije odobreno prisustvo sednici Skupštine Vojvodine

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelju nije odobreno prisustvo sednici Skupštine Vojvodine

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je sednicu Kolegijuma Skupštine na kojoj je “nakon obavljenih konsultacija odlučeno da ne postoji poslovnička mogućnost da se udovolji zahtevu dr Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da prisustvuju sutrašnjoj sednici Skupštine AP Vojvodine”.

Predsednik i potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj i Milorad Mirčić uputili su danas zahtev predsedniku Skupštine AP Vojvodine Ištvanu Pastoru da, kao građani, prisustvuju predstojećoj sednici pokrajinske skupštine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština APV odbila zahtev Šešelja

Izvor: B92, 22.Dec.2014

Skupština Vojvodine odbila je danas zahtev Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da u svojstvu građana prisustvuju sutrašnjoj sednici pokrajinskog parlamenta...U saopštenju za javnost predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora navodi se da je ova tema bila deo rasprave na danas održanoj...

Nastavak na B92...

RAMPA ZA ŠEŠELJA: Predsedniku SRS zabranjeno prisustvo na sednici Skupštine Vojvodine

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014

Pastor je održao sednicu skupštinskog Kolegijuma na kojoj se, u okviru priprema za sednicu, raspravljalo i o zahtevu Šešelja i Mirčića da prisustvuju sednici pokrajinskog parlamenta u svojstvu građana, navedeno je u saopštenju..NOVI SAD - Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor saopštio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.