Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija o životu Romanovih ruski odgovor na Igre prijestola

Visokobudžetna televizijska serija o 300-godišnjoj istoriji dinastije Romanov biće ruski odgovor na popularnu seriju "Igre prijestola".

Direktor ruske filmske grupe Aleksej Petruškin izjavio je za agenciju Tas da istorijski projekat "Zlatno doba" može biti ruski odgovor na hit seriju "Igra prijestola", kao i da će se dio ekipe koja je snimala seriju uključiti i u ruski projekat.

"Ugledali smo se na čuvenu seriju, imamo sličan biznis plan, ostvarili smo broje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kontakte sa ljudima koji su stvarali Igre prijestola", rekao je Petruškin.

Serija će se snimati u 12 sezona po 12 epizoda, počevši od "doba smutnje" od 1598. do 1613. godine, kada je dinastija Romanov stupila na vlast.

Kraj snimanja serije očekuje se krajem 2017. godine, prve epizode gledaoci će moći da pogledaju početkom 2018. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.