Serija A: Juventus krenuo pobedom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Juventus krenuo pobedom

Šampiona Italije Juventus počeo je sezonu u Seriji A trijumfom u Veroni protiv Kjeva - 1:0. Gol odluke postigao je defanzivac domaće ekipe Biragi već u petom minutu utakmice.

Kvado Asamoa prolazi ored Ezajkila Šelota

 

Torinska "stara dama" je bila bolji rival tokom svih 90 minuta, ali napadači gostiju Tevez i Ljorente nisu uspeli da zatresu mrežu "magaraca". Tako je Masimiljano Alegri debitovao pobedom na klupi tima iz Torina.

 

Srpska "okupacija" Serije A

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Serija A: Juventus krenuo pobedom, Roma "preslišala" Fiorentinu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014

Šampion Italije Juventus počeo je sezonu u Seriji A trijumfom u Veroni protiv Kjeva - 1:0. Gol odluke postigao je autogolom defanzivac domaće ekipe Birađi već u petom minutu utakmice. "Vučica" lako izašla na kraj sa Fiorentinom - 2:0...Kvadvo Asamoa prolazi pored Ezekjila Skelota.. ..Torinska...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.