Serija A: Di Natale ušao u klub 200, Radovanović pogodio

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Di Natale ušao u klub 200, Radovanović pogodio

Fudbaleri Kaljarija uspeli su da osvoje bod na gostovanju Napoliju u 12. kolu Serije A, dok je Sampdorija propustila priliku da izbije na treće mesto tabele, jer je odigrala nerešeno na gostovanju Ćezeni.

Godine mu ništa ne mogu: Antonio Di Natale

 

Napoli igra u sjajnoj formi, a protiv Kaljarija je vodio 2:0 i 3:2, ali je Kaljari ponovo napravio iznenađenje i izjednačio na 3:3. Napoli je ostao na trećem mestu sa 22 boda, jednim više od Sampdorije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja je odigrala 1:1 na gostovanju Ćezeni, ekipi iz opasne zone.

 

 

Udineze je kod kuće poveo protiv Kjeva 200. golom Antonija Di Natalea u Seriji A, ali nije uspeo da zabeleži pobedu posle dužeg vremena, pošto je srpski internacionalac Ivan Radovanović doneo "letećim magarcima" izjednačenje šutem iz daljine.

 

 

Fiorentina je pobedila u gostima Veronu sa 2:1, dok je Empoli, takođe u gostima, slavio protiv Parme sa 2:0.

 

Lideri na tabeli slavili su u subotu. Prvoplasirani Juventus je pobedio Lacio sa 3:0, dok je Roma slavila 2:1 na gostovanju Atalanti.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.