Sekulić: priznanje za slobodno i odgovorno novinarstvo

Izvor: Beta Video, 25.Okt.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekulić: priznanje za slobodno i odgovorno novinarstvo

BEOGRAD - Direktor novniske agencije FONET Zoran Sekulić kazao je, prilikom uručenja nagrade, da je odluka francuskog predsednika da Legiju časti dodeli novinaru iz Srbije, potvrda univerzalnog karaktera vrednosti kao što su sloboda misli, izražavanja i sloboda medija. ``Dok kriza potresa temelje evropskog mirovnog projekta ujedinjenja, Francuska pokazuje da visoki principi slobode ne smeju biti dovedeni u pitanje. Ovo priznanje shvatam kao poruku Francuske da ti principi važe za Srbiju, kao razgraničenje onoga što je slobodno ali odgovorno novinarstvo i onoga što nije``, rekao je Sekulić. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sekulić: Srbija zaslužuje bolje medije

Izvor: Beta Video, 25.Okt.2016

BEOGRAD - Direktor agencije Fonet Zoran Sekulić rekao je da gradjani Srbije zaslužuju bolje medije i bolje novinarstvo koje je znalačko i odgovorno, kao i urednike i vlasnike koji rade u javnom interesu i ne trguju uverenjima, i zahvalio svim bivšim i sadašnjim zaposlenim radnicima Fonetaa, kao...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.