Seksualno zlostavljanje Lane Del Rej?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksualno zlostavljanje Lane Del Rej?

Popularni pevač Merilin Menson demantovao je da ima ikakve veze sa snimkom koji je procurio u javnost u kome pevačica Lana Del Rej glumi u brutalnim scenama silovanja.

Brutalni snimak je objavljen a pevač govori da nije on na njemu

 

Naime u pomenutom snimku popularnu pevačicu nasilnik baca na krevet, seksualno zlostavlja i na kraju ona ostaje da leži u suzama, a zbog brutalnosti snimka koji je snimljen pre godinu dana on je zabranjen za puštanje u javnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali sada je procurio i objavljene su slike iz snimka.

 

- Menson ovaj spot nije režirao niti ga je snimio - rekala je njegova portparolka, dok svetski mediji tvrde da je Menson odgovoran za ovaj snimak.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.