Sednica vlade: Plan za odbranu Srbije

Izvor: Kurir, 11.Apr.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica vlade: Plan za odbranu Srbije

Određeni su veliki tehnički sistemi u oblasti telekomunikacija, saobraćaja, energetike, vodosnabdevanja i drugim oblastima od značaja za odbranu

BEOGRAD - Vlada Srbije donela je danas odluku o određivanju velikih tehničkih sistema od značaja za odbranu zemlje, čiji je cilj da se obezbedi organizovanje i funkcionisanje tih sistema u skladu sa zahtevima koji proističu iz Plana odbrane.

U saopštenju posle sednice navodi se da su određeni su veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tehnički sistemi u oblasti telekomunikacija, saobraćaja, energetike, vodosnabdevanja i drugim oblastima od značaja za odbranu.

"Propisan je i postupak obaveštavanja o izboru, izgradnji i razvoju tih sistema, nabavkama tehničkih sredstava i njihovo usklađivanje sa potrebama odbrane zemlje", piše u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.