Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Apr.2013, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam mrtvih u eksploziji u Bagdadu

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 23 je povređeno u napadu automobilom bombom u Bagdadu, saopštili su irački zvaničnici. Kola su eksplodirala na otvorenom tržnom centru u istočnom delu iračkog glavnog grada, naveli su zvaničnici. Bilans nastradalih u nasilju koje od utorka potresa Irak se ovim podigao na 125 mrtvih i 268 povređenih. Većina je nastradala u nemirima tokom demonstracija koje su organizovali suniti protiv šiitskog premijera Nurija al-Malikija.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sedam mrtvih u eksploziji automobila bombe u Bagdadu

Izvor: Blic, 24.Apr.2013

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 23 je povređeno u napadu automobilom bombom u Bagdadu, saopštili su irački zvaničnici. ..Kola su eksplodirala na otvorenom tržnom centru u istočnom delu iračkog glavnog grada, naveli su zvaničnici...Bilans nastradalih u nasilju koje od juče potresa Irak se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.