Šćekić u Igokei na otvorenom ugovoru

Izvor: Mondo, 23.Sep.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćekić u Igokei na "otvorenom" ugovoru

Iskusni krilni centar, rodom iz Zvornika, novi je član jedinog ABA ligaša iz Bosne i Hercegovine, saznaje MONDO.

Foto: MN Press

Marko Šćekić (33 godine, 207 cm) i zvanično se priključio redovima Igokee nakon nekoliko dana treniranja sa Aleksandrovčanima.

Nekadašnji igrač Varezea, Kantua, Budućnosti, Oldenburga, Turova, Vojvodine i banjalučkog Borca ima klauzulu po kojoj u narednih mesec dana može da napusti Igokeu, u slučaju povoljne ponude iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << inostranstva.

Ako se u tom roku ništa ne dogodi, Šćekić će nastupati za tim Vlade Jovanovića do kraja sezone.

Tokom solidne karijere osvajao je titule u Nemačkoj i Crnoj Gori, dok je sa Kantuom bio učesnik Top 16 faze Evrolige. Sa njim bi Igokea učvrstila kandidaturu za gornji deo tabele, pa čak i za plasman na Fajnal for.

Opširnije na bosanskohercegovačkoj verziji našeg portala.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović dobio novog centra, Šćekić u Igokei

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2014

Igokea je uspela da reši pitanje centra za narednu sezonu, odnosno bar za prvih mesec dana. Iskusni Marko Šćekić je dogovorio takozvani "otvoreni“ ugovor sa šampionom Bosne i Hercegovine...Bivši član zvorničke Drine, Borac Nektara, Vojvodine, Budućnosti, Turova, Oldenburga, Kantua i Varezea...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.