Savjet ministar BiH zasjeda povodom napada u Zvorniku

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savjet ministar BiH zasjeda povodom napada u Zvorniku

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić zakazao je hitnu vanrednu sjednicu Savjeta ministara povodom brutalnog napada na policijsku stanicu u Zvorniku.

Sjednica će biti održana s početkom u 11 časova, najavljeno je iz Savjeta ministara BiH.

Policajac Dragan Đurić ubijen je u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je sinoć izvršio Nerdin Ibrić (24) iz sela Sapna kod Zvornika.

Ibrić je, uz poklič "Alahu ekber", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sinoć oko 19 časova upao u prostorije policijske stanice i odmah počeo da puca iz automatske puške.

U ovom terorističkom napadu ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović, koji su zbrinuti u Opštoj bolnici u Zvorniku. Napadač je likvidiran prilikom razmjene vatre.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zubac i Vilić prisustvuju sjednici

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015

SARAJEVO - Hitnoj sjednici Savjeta ministara BiH povodom terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku prisustvuju direktori Agencije za istrage i zaštitu BiH Goran Zubac i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić...Zubac i Vilić pred početak sjednice nisu davali izjave...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.