Saša Popović: Brena me rasplakala za 60. rođendan

Izvor: Blic, 25.Apr.2014, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Popović: Brena me rasplakala za 60. rođendan

Na inicijativu Lepe Brene, zaposleni u „Grand produkciji“ organizovali su žurku iznenađenja Saši Popoviću povodom njegovog jubilarnog 60. rođendana

Iako je trenutno u Americi, Brena je uspela da Popovića gane do suza, i to zahvaljujući svom suprugu Bobi Živojinoviću, koji je sve njene ideje sproveo u delo.

- Moji saradnici, na čelu sa Bobom i Brenom, ganuli su me do suza. Šokiran sam, ovako lepo iznenađenje nisam očekivao ni u snu. Kako da ne budem iznenađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad su usred velikog posla, koji svi obavljamo na televiziji koja je tek počela da radi, uspeli da izdvoje vreme i da mi spreme iznenađenje, a da pri tom ja ne saznam. Sad vidim da su na tome radili više nedelja i izuzetno sam im zahvalan na pažnji - kaže slavljenik.

Svi zaposleni nosili su majice s natpisom „The Grandfather“, doneli su veliku bocu šampanjca i tortu sa ilustracijom Popovića za klavirom. Među mnoštvom poklona izdvojio se kolaž napravljen od fotografija koje su obeležile njegov život i karijeru, a koji su simbolično naslovili „Mojih prvih 60“.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brena iz Majamija čestitala Popoviću rođendan, Saša celom organizacijom žurke ostao ganut do suza!

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2014

Na inicijativu Lepe Brene, zaposleni u „Grand produkciji“ organizovali su žurku iznenađenja Saši Popoviću povodom njegovog jubilarnog 60. rođendana. Iako je trenutno u Americi, Brena je uspela da Popovića gane do suza, i to zahvaljujući svom suprugu Bobi Živojinoviću, koji je sve njene...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.