Izvor: N1 televizija, 26.Feb.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Mirković: Neki kandidati su u dogovoru sa Vučićem

Budući predsednički kandidat Saša Mirković tvrdi da su neki kandidati u dogovoru sa Aleksandrom Vučićem, i da to rade da bi ušli u novu vladu. Na pitanje novinarke N1, nije želeo konkretno da odgovori ko su oni.

On je dodao da je to stoga da bi bili izbačeni socijalisti, odnosno "usisani u SNS da ne postoje".

Na pitanje da li vidi sebe u timu Vuka Jeremića, Mirković je rekao da neće da otkriva detalje, jer ih ne otkriva ni Vučić. Naveo je da sebe "ne vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u odustajanju", ali da se vidi u jednom velikom timu. Dodao je da Srbija treba da se udružuje, a ne da se razdružuje.

Upitan da li postoji šansa da tzv. mali kandidati odustanu u korist jednog većeg, Mirković je odgovorio: "Jel vam ličim na malog kandidata? Ja sam malo veći kandidat od Vučića, a ako ne veruje može da stane preko puta pa da se izmerimo i da vidimo ko je veći i ko je viši".

On je ponovo, kako kaže "120. put", pozvao Vučića da izađu na duel, i da im uključe javni poligraf, pa da se vidi ko laže a ko ne.

Mirković je danas bio, između ostalih, prisustvovao slavi Nove Srbije.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.