Šarčević rektoru BG univerziteta čestitao Šangajsku listu

Izvor: B92, 16.Avg.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarčević rektoru BG univerziteta čestitao Šangajsku listu

Beograd -- Ministar prosvete Mladen Šarčević čestitao je rektoru Univerziteta u Beogradu Vladimiru Bumbašireviću to što je Univerzitet na Šangajskoj listi u 300 najboljih.

Na sastanku u Ministarstvu prosvete, Šarčević je ocenio da je taj plasman veliko priznanje Univerzitetu, potvrda kvaliteta obrazovanja u Srbiji i rezultata u visokom obrazovanju i nauci, saopštilo je Ministarstvo.

Šarčević je istakao da je potrebno osnažiti i druge univerzitete u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi bili na prestižnim svetskim rang-listama i da će im podstrek biti rezultat Univerziteta u Beogradu.

Rektor Bumbaširević je istakao da je Univerzitet u Beogradu imao odličnu saradnju s Ministarstvom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.