Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Važna pobjeda Olimpika u borbi za opstanak u Premijer ligi

SARAJEVO - Fudbaleri Olimpika na stadionu Otoka pobijedili su ekipu Širokog Brijega sa 2:1 (1:1) u prvom susretu današnjeg programa 27. kola Premijer lige BiH.

Tri kola prije kraja prvenstva Olimpik je izborio važnu pobjedu u borbi za opstanak u elitnom društvu, dok su Širokobriježani umanjili svoje šanse za plasman za pozicije na vrhu tabele koje vode nastupu u evropskim kupovima.

Široki je poveo u 36. minuti sjajnim pogotkom Kožulja  iz slobodnog udarca. Rezultat je u 43. minuti poravnao  Zolj, koji je glavom pogodio mrežu Solde, a pobjedu domaćoj ekipi osigurao je Hebibović u 89. minuti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tuzla: Drina porazila Slobodu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2016

TUZLA - Veliku senzaciju u 27. kolu BHT Premijer lige priredili su fudbaleri Drine iz Zvornika koji su u Tuzli sa 2:0 savladali Slobodu, ekipu koja se bori za titule prvaka u ligi i Kupu BiH...Sloboda je upisala čak treći poraz u posljednje četiri utakmice na Tušnju u Premijer ligi. Uz to, ni u jednoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.