Šapić izabran za predsednika SO Novi Beograd

Izvor: Mondo, 24.Jun.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić izabran za predsednika SO Novi Beograd

Na sednici je danas za predsednika Skupstine opštine Novi Beograd izabran Aleksandar Šapić, glasovima 26 odbornika, od ukupno 47 prisutnih.

Foto: MN Press Aleksandar Šapić

  Kako je saopšteno iz Opštine Novi Beograd, novi skupštinski saziv broji 49 odbornika.

Time je nakon izbora odrzanih 24. aprila 2016. godine zvanično konstituisana Skupština opštine Novi Beograd.

Verifikacijom mandata i izborom predsednika Skupstine opstine Novi Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << konstituisana je skupština u zakonski predviđenom roku, navodi se u saopštenju.

Na aprilskim izborima najveće poverenje upravo je dobila grupa građana koju predvodi Aleksandar Šapić sa 21 odborničkim mestom, drugoplasirana je bila lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" sa 17 odborničkih mandata, a svoje predstavnike u ovom sazivu Skupštine imaju i Pokret "Dosta je bilo" (5), Demokratska stranka (3) i Srpska radikalna stranka (3).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić predsednik SO Novi Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2016

Na sednici Skupštine opštine Novi Beograd danas je za predsednika Skupštine opštine izabran Aleksandar Šapić, glasovima 26 odbornika, od ukupno 47 prisutnih...Kako je saopšteno iz Opštine Novi Beograd, novi skupštinski saziv broji 49 odbornika...Time je nakon izbora održanih 24. aprila 2016....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.