Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zadržavanja na granici

Izvor: RTS, 05.Okt.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zadržavanja na granici

Saobraćaj je umerenog intenziteta i bez većih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema podacima Uprve granične policije na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila kreću se u intervalima do 30 min, prenosi Beta.
Zatvoreni su granični prelazi Sot i Ljuba sa Hrvatskom.
Od 29. septembra počeli su radovi na postavljanju signalizacije za vođenje biciklističkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saobraćaja na trasi "Gvozdena zavesa" kroz Srbiju.
Biciklistička ruta vodi od GP Kelebija do graničnog prelaza sa Bugarskom Gradina.
Radi se na rehabilitaciji nadvožnjaka na putu Subotica - Novi Sad posle naplatne stanice Sever.
Zbog radova na postavljanju novog sloja asfalta u srednjoj i zaustavnoj traci u smeru ka Beogradu, od 2. oktobra od 7 do 19 časova od petlje Vodanj do petlje Umčari, saobraćaj se obavlja samo brzom trakom, pa je moguće formiranje kolona zbog usporene vožnje. Može se koristiti obilazni put.
Kod petlje Čantavir - Bačka Topola do 10. oktobra na snazi će biti izmena režima saobraćaja na autoputu u smeru Subotica - Novi Sad.
Tokom radova u voznoj traci, saobraćaj se odvija preticajnom trakom.
Zbog izgradnje leve kolovozne trake obilaznice oko Beograda, zatvorena su sva uključenja i isključenja sa Obilaznice u okviru petlje Surčin.
Vozila koja se uključuju i isključuju sa Obilaznice na deonicu Surčin-Dobanovci upućuju se na korišćenje petlje Dobanovci.
Saobraćaj na pravcu Dobanovci-Bubanj Potok odvijaće se normalno u skladu sa već postavljenom saobraćajnom signalizacijom.
Do 10. oktobra biće izmenjen režima saobraćaja na delu državnog puta, zona Novog Sada, od petlje "Sever" do petlje "Temerin", zbog radova na postavljanju stubova javne rasvete.
Za vreme izvođenja radova povremeno će biti zatvaranje saobraćaja na preticajnim trakama u oba smera auto-puta.
Na deonici Koridora 10 Vladičin Han - Vranje, između Poloma i Prevalca, saobraćaj je preusmeren na novoizgrađenu privremenu saobraćajnicu koja je paralelna sa autoputem.
Preusmeravanje važi za sve kategorije vozila, bez ograničenja.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.