Sampdorija već našla zamenu Zengi

Izvor: Mondo, 02.Avg.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdorija već našla zamenu Zengi

Masimo Ferero ne čeka revanš sa Vojvodinom skrštenih ruku. Po svemu sudeći, drugi trener vodiće Đenovljane u sezoni koju nisu ni počeli.

Foto: Screenshot

Valter Zenga dugo se izvinjavao navijačima posle debakla svoje Sampdorije u duelu sa Vojvodinom.

Dan posle, predsednik kluba Masimo Ferero javno mu je poručio da ima nedelju dana da dovede ekipu u redu za revanš na "Karađorđu", ali italijanski mediji javljaju da je nekadašnji trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zvezde, ipak, ostao bez kredita.

"Sampdorija je navodno već stupila u kontakt sa Vinćencom Montelom, kako bi zamenio Valtera Zengu pre nego što je sezona i počela. Aktuelni trener Sampdorije preuzeo je tim ovog leta, ali je toliko vređan na društvenim mrežama da je morao da ugasi svoj Twitter nalog"

 Kao prva zamena nekadašnjem treneru Zvezde pominjan je i Điđi Del Neri, ali "Skaj Sport Italija" tvrdi da bi šansu u Đenovi mogao da dobije doskorašnji trener Fiorentine, koji je napustio Firencu početkom prelaznog roka, posle igre "gluvih telefona" sa Violom.

"Spekuliše se da Masimo Ferero misli da je Montela idealni trener za konsolidaciju navijača i igrača. Alternative bi mogle da budu i Ćezare Prandeli ili Roberto Donadoni".

Montela je nastupao za Sampdoriju u dva navrata - od 1996. do 1999, pa u sezoni 2007/08. Fiorentinu je vodio od 2012. godine, a prethodno je kratko vodio i Romu i Kataniju.

Podsetimo da je i krajem jula, pre dvomeča Sampdorija - Vojvodina, spekulisano da Zenga neće ni dočekati duele sa Novosađanima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.