Samo je podletela pod točak: Kamion pregazio ženu na Dorćolu

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo je podletela pod točak": Kamion pregazio ženu na Dorćolu

Ženska osoba (70) preminula je od zadobijenih povreda kada ju je pregazio kamion danas oko 09.35 časova u Ulici Dunavska 20 na Dorćolu.

VIDEO > Kamion pregazio ženu na Dorćolu:

- Preminula je ženska osoba stara oko 70 godina. Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa javnog gradskog prevoza na liniji 26 - rekla je dr Nada Macura.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila oko 10 metara od pešačkog prelaza, kada je žena naletela na kamion.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Vidno uzrujan od šoka vozač kamiona M. N. je za "Blic" ukratko opisao događaj.

- Stao sam na pešački i propustio dva pešaka pa nastavio da vozim. Ženu nisam video, ne znam odakle je došla, samo je podletela pod točak - kaže vozač kamiona.

Policija sumnja da je nesrećna žena pretrčavala ulicu i da je u kamion udarila sa strane s obzirom da na vozilu nema nikakvih tragova napred.

Hitna pomoć je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt. Uviđaj policije je u toku.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kamion pregazio ženu: "Samo je podletela pod točak"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2014

Ženska osoba (70) preminula je od zadobijenih povreda kada ju je pregazio kamion oko 09.35 časova u Ulici Dunavska 20 na Dorćolu...- Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa javnog gradskog prevoza na liniji 26, rekla je dr Nada Macura... ..Kako se saznaje, nesreća se dogodila oko 10 metara od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.