Sa svadbe otišao u smrt

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa svadbe otišao u smrt

KULA - Mladen Grahovac (23) iz Kule poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se između subote i nedjelje, sat i po iza ponoći, dogodila kod Ruskog Krstura.

Mladić, koji je sjedio na zadnjem sjedištu, poginuo je kada je ford eskort, u kojem su bila još dva momka i dvije djevojke, udario u bankinu i prevrnuo se u odvodni kanal. Trojica najboljih drugova i njihove dvije drugarice vraćali su se iz provoda u Ruskom Krsturu.

U udesu je lakše povrijeđen vozač automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Milan Čanadi, dok je Milan Kolarić prošao bez povreda, a teže povrede zadobile su Tamara Baturan i Marina Braun, koje su zbrinute u bolnicama u Novom Sadu i Vrbasu.

Poginuli mladić radio je u firmi za obezbjeđenje "Star sekjuriti" u Kuli. Bio je sin jedinac, a njegova majka Zorica je prije osam mjeseci ostala i bez supruga, koji je preminuo u 50. godini od bolesti srca.

"Mladen je bio izuzetno dobar i pošten mladić. On i majka živeli su kao podstanari. Ona nije uspela da dobije penziju posle muževljeve smrti, pa se zaposlila u Fabrici obuće 'Aska' u Kuli. Nedavno smo bile zajedno na sahrani njihovog kuma, pa mi je rekla: 'Nije mi lako, ali hvala bogu imam mog Mlađa'. Eto, sad je i njega izgubila. Ne znam kako će to ona preboleti", kaže Zora Vujela, prija porodice Grahovac.

Mladenov djed Nedeljko kaže da je Mlađo bio izuzetno vrijedan i da je počeo da radi odmah po završetku Srednje tehničke škole "Mihajlo Pupin" u Kuli.

"Nije mogao da dobije posao za koji se školovao, pa je radio fizičke poslove na stovarištu građevinskog materijala i ogreva u Kuli, a posle je prešao u firmu za obezbeđenje, gde je čuvao sisteme za navodnjavanje u polju. Njegova smrt je strašan gubitak, koji ćemo teško prebroditi", skrhan je Nedeljko.

Mladen je u subotu bio na svadbi svoje setre od tetke, gdje je, kako pričaju, bio izuzetno veseo, a uveče je sa najboljim drugarima i drugaricama otišao u obližnji Ruski Krstur.

"Svratili su u Ruski Krstur samo na sat vremena i eto šta se dogodilo. Sudbina", kaže Branislav Kolarić, otac Mladenovog druga Milana.

(NN/novosti.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.