Sa Busplus karticom do POPUSTA ZA INFOSTAN

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Busplus karticom do POPUSTA ZA "INFOSTAN"

Vlasnici novih Busplus kartica imaće mogućnost da sa njom plaćaju robu i usluge u određenim radnjama, a za to će kupci dobijati bonuse koji će im omogućiti popuste na cenu mesečnih dopuna za prevoz, ali i na račune “Infostana”, najavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Kompanija “Apeks”, koja je zadužena za naplatu i kontrolu karata u javnom prevozu, potpisala je ugovor sa AIK bankom i “Masterkardom”, a nove legitimacije uskoro bi trebalo da budu dostupne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << građanima.

- Na ovaj način Busplus kartica će biti uključena u takozvani “lojaliti” program - dodao je Vesić.

Ovo je samo još jedan način na koji Grad Beograd pokušava da poboljša naplatu gradskog prevoza, s obzirom da GSP “Beograd”, prema rečima čelnika grada, svakog meseca pravi gubitak od 200 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.