SVIREPO UBISTVO MALOLETNICE POTRESLO JAVNOST: Telo male Ivane pronađeno posle dva meseca u napuštenoj kući

Izvor: Press, 02.Okt.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVIREPO UBISTVO MALOLETNICE POTRESLO JAVNOST: Telo male Ivane pronađeno posle dva meseca u napuštenoj kući

Kako prenose beogradski mediji telo nestale devojčice Ivane Podraščić pronađen je danas u napuštenoj kući u Rakovici.
Prema nezvaničnim podacima Ivana (14) je prvo silovana pa ubijena. Inspektori beogradske kriminalne policije uspeli su u kratkom roku da reše ovaj slučaj, a ubica koji je od ranije već poznat policiji je uhapšen. 
U toku današnjeg dana, očekuje se i obraćanje zvaničnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << MUP javnosti.
 

 
Četrnaestogodišnja Ivana Podraščić je bila učenica OŠ "Svetislav Golubović - Mitraljeta" a za njom se tragalo od 1. avgusta.
Njen otac Drago Podraščić, izjavio je da je njegova ćerka „svojevoljna otišla i da će se sigurno vratiti jer joj ništa ne fali”.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONSTRUM JE VEĆ SILOVAO: Uhapšen ubica male Ivane Podraščić (14)!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2014

Beogradski inspektori koji rade na ovom slučaju sumnjaju da je osumnjičeni izvršio još jedno silovanje u Beogradu pre nekoliko dana. U toku se saslušavanje osumnjičenog u prostorijama policije..Uhapšeni  muškarac iz Batajnice D. K. (39), koji je osumnjičen za silovanje i ubistvo četrnaestogodišnje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.