SVIĐATE MU SE, ALI…: 6 situacija u kojima će frajer odbiti seks

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVIĐATE MU SE, ALI…: 6 situacija u kojima će frajer odbiti seks

Ženska sposobnost da oteraju muškarce od sebe, može biti i te kako zapanjujuća. Često devojke nisu toga svesne, ali nerazmišljanje u mnogim situacijama može im doći glave. Zato drage dame poslušajte naše savete ukoliko želite da zadržite i ne oterate vašeg muškarca.

1. Previše pričanja tokom predigre

I pritom ne mislimo na "dirty talk", koji muškarci vole, nego na pričanje o svemu i svačemu, što nema veze sa onim što se trenutno događa - vašim roditeljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poslu, kolegici koja vas je naživcirala i slično. Predigra je ono što vodi do prave akcije, a brbljanje ju uništava, što znači da nikad nećete doći do glavnog dela, barem ne ako pitate mušku populaciju.

Foto-ilustracija: Profimedia

2. Pričanje o bivšem

On je potpuno svestan da imate ljubavnu i seksualnu prošlost, ali zadnje što želi da čuje pre seksa, su priče o vašem bivšem. A ako baš imate potrebu da razgovara o bivšem, onda to nipošto nemojte raditi pre seksa. Ali bilo bi najbolje da uopšte nemate potrebu da pričate o tome.

3. Izgledate nezainteresovano

Dali ste mu zeleno svetlo za akciju, ali samo zato kako vam ne bi prigovarao. Drugim rečima, ne da vam se, ali ga ne želite povrediti. Ali, ako ste već rekli "da", onda stvarno nije u redu da mu na sve moguće načine pokazujete kako bi rađe spavali, nego vodili ljubav s njim. A verujte nam, on to vidi.

Foto-ilustracija: Profimedia

4. Vi ste pijani, on je trezan

Kada ste oboje pripiti, ništa ne izgleda čudno. Kada ste vi pripiti, a on trezan, neke bi stvari koje se vama ne čine čudnima, njemu mogle biti jako smiješne i - čudne. Kao npr. Kada pokušavate namestiti seki izraz lica, koji nije nimalo seki ili kada počnete zavodljivo se vrpoljiti, ali vas zeza ravnoteža. Možda ipak neki drugi put ili sačekajte da i on nešto popije.

Foto-ilustracija: Profimedia

5. Nije shvatio vaše seksi signale

A ako je to slučaj, muškarci jednoglasno poručuju - recite nam jasno i glasno šta želite, bez srama, jer ponekad nam promaknu i očigledne stvari. Nemojte se samo povući pa razmišljati zašto nismo hteli seks.

Foto-ilustracija: Profimedia

6. Pod velikim je stresom

Nije da vas ne želi, ali trenutno mu je u glavi 100 važnijih stvari te jednostavno nije raspoložen za seks. Šta god mu uzrokuje stres, on radi na tome da to reši, a onda će vam pokazati koliko vas želi.

Ljubav ili samo seks, za šta se vi opredeljujete, pogledajte sledeći video.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.