SVE ZA LJUBAV U X FAKTORU: Borisu i Monici poklon za godišnjicu veze!

Izvor: Kurir, 14.Nov.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA LJUBAV U X FAKTORU: Borisu i Monici poklon za godišnjicu veze!

Boris Vlahović iz Crne Gore napisao je dirljivo pismo produkciji X Factor i zamolio da dobije ceo video snimak sa audicije na kojoj je njegova devojka učestvovala

Ljubav nema cenu!

Boris Vlahović iz Crne Gore napisao je dirljivo pismo produkciji X Factor i zamolio da dobije ceo video snimak sa audicije na kojoj je njegova devojka učestvovala. Boris je imao samo jednu želju - da dobije snimak celog njenog nastupa kako bi  ga poklonio svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << devojci za godišnjicu njihove ljubavi!

Da podsetimo, reč je Moniki Knezović iz Podgorice, koja je u prošloj epizodi oduševila žiri svojom interpretacijom. Ova lepa dvadesetogodišnjakinja je nastup, na Eminino insistiranje, posvetila svom momku koji se u jednom trenutku, takođe, našao na sceni ovog popularnog pevačkog takmičenja.

"Monika i ja smo u vezi skoro godinu dana i danas nam je godišnjica veze. Ona je željno iščekivala "X faktor" audiciju, svaki dan je pričala o tome kako jedva čeka da se prikaže njen nastup, pogotovo zbog toga što je žiri i mene pozvao na scenu. Ipak, njen nastup je skraćen i ona je bila duboko razočarana. Mnogo je volim i ne podnosim da je gledam tužnu, rekao sam sebi da ću učiniti bilo šta, ako treba i krenuti za Beograd samo da vas zamolim da mi obezbedite čitav nastup i da joj to poklonim na dan kada slavimo godišnjicu ljubavi. Znam da će joj to mnogo značiti i da će biti oduševljena!", napisao je u pismu Boris.

Produkcija je bila prijatno iznenađena ovim slatkim zahtevom, pa je zaljubljenom paru izašla u susret.

"Boris nam je pisao i, pored toga što smo prezauzeti u montaži, bili smo prijatno iznenađeni Borisovim pismom i željom da dobije snimak i sa zadovoljstvom smo mu izašli u sustret. Produkcija X Factor uvek glasa za ljubav. Moniki i Borisu želimo srećnu godišnjicu njihove ljubavne priče i da još mnogo godina provedu zajedno", rekla je Milena Popović, portparol X Factor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SRPSKA SNAJKA KO KRALJICA: Adrijana blistala na reviji Viktorijinih anđela

Izvor: Kurir, 14.Nov.2013

Supruga Marka Jarića bila je optočena biserima i sa nehajno nameštenim kačketom delovala je zavodljivije nego ikad..Adrijana Lima (32) je u ulozi "biserne kraljice" bila veoma provokativna sinoć na velikoj godišnjoj reviji "Viktorijinih anđela". Osim u crnom kostimu, odlično je izgledala i sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.