SVE ZA DOBAR SELFI: Potrošila 15.000 dolara na operacije da bi izgledala kao u fotošopu!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA DOBAR SELFI: Potrošila 15.000 dolara na operacije da bi izgledala kao u fotošopu!

Sada napokon ima lice za kakvo sam oduvek želela i ono izgleda da sam kao iz fotošopa, prezadovoljna je Trijana

Amerikanka Trijana Lavi (38) operisala bradu, jagodice, nos, a za to je potrošila 15.000 dolara i ne žali ni centa jer konačno izgleda kao na fotošopu.

"Dve godine sam intenzivno radila na sebi i sada imam lice kakvo sam oduvek želela. Korekcije su minimalne. Prisustvo na društvenim mrežama jednako je važno kao i pravi socijalni život. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << To je legitiman način sopstvene promocije i meni je to bilo potrebno", rekla je Trijana.

"Sada napokon ima lice za kakvo sam oduvek želela i ono izgleda da sam kao iz fotošopa", rekla je ponosna Trijana koja je viši menadžer.

Pošto se Trijana opredelila za nekoliko operacija dobila je popust od hirurga sa Beverli Hilsa.

Inače u Americi je primećen porast sitnijih intervencija od kada je počela ekspanzija "selfija" i društvenih mreža.

(abcnews.go.com)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.