SVAKA ČAST Oženio se glumac Petar Božović u 69. godini!

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST Oženio se glumac Petar Božović u 69. godini!

Glumac Petar Božović je odlučio da nikada nije kasno za pravu ljubav, pa je tako sklopio brak na pragu osme decenije života.

Petar je otkrio kako uprkos burnom poslovnom životu, on ne zapostavlja ni svoj privatni.

" Ne samo da uživam u ljubavi, nego smo se i venčali", rekao je glumac u emisiji "Ekskluziv" i dodao: "Niste me vi uhvatili nego sam se sam odlučio da vam kažem da me ne biste posle zivkali".

On je otkrio i kakav je provod bio na njegovom venčanju: "Bilo je elegantno, veselo i onako kako dolikuje", zaključio je.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bravo lafe: Pera Božović se oženio na pragu osme decenije života!

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014

Glumac Petar Božović je odlučio da nikada nije kasno za pravu ljubav, pa je tako sklopio brak na pragu osme decenije života...Petar je otkrio kako uprkos burnom poslovnom životu, on ne zapostavlja ni svoj privatni...- Ne samo da uživam u ljubavi, nego smo se i venčali", rekao je glumac u emisiji...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.