SVAKA-CAST-Napravio-remek-delo-za-samo-devet-minuta-

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA-CAST-Napravio-remek-delo-za-samo-devet-minuta-

Ovom talentovanom Brazilcu bilo je potrebno samo nekoliko minuta da nasliak neverovatan pejzaž

Siromašnim umetnicima ne treba puno kako bi napravili svoje jedinstveno umetničko delo. U to nas je uverio i jedan čovek iz Brazila koji je za devet minuta stvorio prelepu sliku koja bi mogla da se meri i sa nekim od najpoznatijih slika pejzaža.

Naime, reč je o muškarcu za kog je čuo svet zbog video snimka koji se pojavio i oduševio javnost. Na njemu se vidi muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kako sedi na prašnjavoj površini, koji uz pomoć ruku i krpe temperama oslikava neodoljivi pejzaž.

I dok je pojedinim velikim slikarima potrebno i po nekoliko dana kako bi svoju maštu preslikali na papir, ovom Brazilcu je trebalo samo nekoliko minuta.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.